Over ons

Hoe het avontuur begon,,,,

 

Ik ben moeder van 3 sportende kinderen. Vaak zag ik tijdens de training of wedstrijd dat veters loshingen of losgingen. Het spel werd dan stilgelegd voor veterstrikkende trainers, ouders of kids. Soms waren er door loshangende veters val- en struikelpartijen.

 

Begin 2018 ik ging op zoek naar een oplossing, maar dat was zo makkelijk nog niet. Tot ik terecht kwam in Australië. Het verhaal van Loretta was hetzelfde als dat van mij, maar vond alleen een paar jaar eerder plaats. Omdat zij geen oplossing kon vinden is zij zelf gaan bedenken, ontwikkelen en produceren. Zo is Safe Lace Active ontstaan, verkrijgbaar in 11 kleuren. Een product wat ervoor zorgt dat je veters niet meer losgaan, wat je ook doet!

 

Ik heb contact met haar gezocht en dat verliep van het begin af aan heel constructief. Ik heb op een zeker moment voorgesteld om distributeur in Europa te worden en zij heeft dat tot op de dag van vandaag gestimuleerd.

 

Vanaf de start vonden we het ook belangrijk maatschappelijk iets bij te dragen met onze onderneming. Wij hebben er voor gekozen om het verpakken van Safe Lace Active in Nederland te laten doen door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We onderhouden een warm contact met onze partners BIGA Groep B.V. en Concern voor Werk en de mensen die daar werken. Daarnaast zijn we trotse sponsor van de Dirk Kuyt Foundation. Zij maken sporten voor mensen met een beperking bereikbaar. Van elke verkochte Safe Lace Active in de webshop doneren wij € 0,50 aan hen en als klant kun je bij je bestelling ook een donatie doen.

Naast Safe Lace Active zijn we in september 2020 nog op de markt gekomen met ons zakelijke veiligheidsproduct Safe Lace Industrial.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we op alle vlakken iets positiefs kunnen bijdragen met onze onderneming!

 

Kop koffie drinken en kennismaken? Leuk!
Warme groet,
Silvia Medema-Schakel

Terug
C

SAFELACE.EU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 via +31 (0)30 – 320 0676

Minder dringende vragen, of liever schriftelijk?
Mail ons! [email protected]

Wij zijn nog niet aangesloten bij een thuiswinkel organisatie, maar zullen wel handelen in de geest van deze organisaties.

Lees ook onze Algemene voorwaarden.

 

C

PRIVACY

Uw privacy is erg belangrijk voor ons en niet alleen vanwege de wettelijke regels. Daarom zullen we uw gegevens nooit aan 3e partijen verkopen of op een andere manier onzorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Kijk op onze uitgebreide privacyverklaring en als u vragen heeft, schroom niet die te stellen!

C

ONS BEDRIJF

Safe Lace Nederland en Safe Lace Europe zijn handelsnamen van Smart Friday B.V.

Gevestigd op
Stuwmeer 108
3994 HS Houten

KvK nummer

 74054333

Telefoonnummer
+31 (0)30 3200676
BTW nummer
NL859757547B01
E-mailadres
[email protected]

Aangedreven door WordPress | Gebouwd met Elegant Themes Divi | Vertaald met WPML | Tot leven gebracht door Smart Friday