Over ons

Mijn avontuur begon aan de start van 2019…..

Als moeder van 3 sportende kinderen zag ik vaak dat tijdens de training of wedstrijd dat veters loshingen of gingen. Het spel werd dan even stilgelegd voor veterstrikkende trainers/ouders/kids. Soms waren er zelfs pijnlijke val- en struikelpartijen…..

Ik ging op zoek naar een oplossing, maar dat was zo makkelijk nog niet. Tot ik terecht kwam in Australië. Het verhaal van Loretta was hetzelfde als dat van mij, alleen vond dat een paar jaar eerder plaats. Omdat zij geen oplossing vond, is zij zelf gaan bedenken, ontwikkelen en produceren. Zo ontstond een nieuw, praktisch en innovatief product, Safe Lace Active. Zij verkoopt zij al jaren met succes in Australië via haar webshop en ook is Safe Lace Active bij diverse retailers te koop.

Ik heb contact met haar gezocht en aangegeven dat ik graag distributeur wilde worden van Safe Lace Active in Europa. Nu staan we hier! Een mooie webshop, 11 hippe kleuren en veel volwassenen en kinderen die niet meer zonder Safe Lace Active sporten en spelen.

Inmiddels is er sinds september 2020 nog een product bijgekomen, Safe Lace Industrial. Meer weten, neem dan een kijkje op de website.

Vanaf de start vonden we het leuk en zeker ook belangrijk maatschappelijk iets bij te dragen met onze onderneming. Wij zijn er trots op dat het verpakken van onze producten wordt gedaan door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We onderhouden een warm contact met onze partners BIGA Groep en Concern voor Werk en de medewerkers. De verpakking van Safe Lace Active is gemaakt van milieuvriendelijk kraftpapier.

Daarnaast gaat van ieder verkocht paar Safe Lace Active via de webshop € 0,50 naar de Dirk Kuyt Foundation. Zij maken sporten voor mensen met een beperking bereikbaar.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we op alle vlakken iets positiefs kunnen bijdragen met onze onderneming!

Kop koffie drinken en kennismaken? Leuk!

Warme groet,

Silvia Medema-Schakel

[email protected]
+31 (0)6 1435 1923

Terug
p

SAFELACEACTIVE.EU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 via +31 (0)30 – 320 0676

Minder dringende vragen, of liever schriftelijk?
Mail ons! [email protected]

Wij zijn nog niet aangesloten bij een thuiswinkel organisatie, maar zullen wel handelen in de geest van deze organisaties.

Lees ook onze Algemene voorwaarden.

 

~

PRIVACY

Uw privacy is erg belangrijk voor ons en niet alleen vanwege de wettelijke regels. Daarom zullen we uw gegevens nooit aan 3e partijen verkopen of op een andere manier onzorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Kijk op onze uitgebreide privacyverklaring en als u vragen heeft, schroom niet die te stellen!

ONS BEDRIJF

Safe Lace Nederland en Safe Lace Europe zijn handelsnamen van Smart Friday B.V

Kantooradres: Stuwmeer 108, 3994 HS Houten
Telefoonnummer: +31 (0)30 3200676
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 74054333
BTW-nummer: NL859757547B01
IBAN: NL89 KNAB 0258 5603 39

Aangedreven door WordPress | Gebouwd met Elegant Themes Divi | Vertaald met WPML | Tot leven gebracht door Smart Friday